1711027877920.jfif Commercieel directeur Jeffrey Jansen van Hoogvliet overhandigt een symbolische cheque aan Carol Smit-Sonneville van Stichting Vrienden van het Sophia.

Formules

Hoogvliet statiegeldactie voor Sophia Kinderziekenhuis

BLEISWIJK – Met een drie maanden durende statiegeldactie heeft supermarktketen Hoogvliet bijna 26.000 euro opgehaald voor het Sophia Kinderziekenhuis. Klanten konden van 1 december 2023 tot en met 29 februari 2024 hun statiegeld doneren.

Redactie |

Donderdag 21 maart werd door commercieel directeur Jeffrey Jansen een symbolische cheque overhandigd aan Carol Smit-Sonneville van Stichting Vrienden van het Sophia. In het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis worden de meest kwetsbare en bijzondere patiënten verzorgd, kinderen. De stichting zorgt ervoor dat het verblijf in het kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk is. Tevens dragen ze bij aan de financiering van wetenschappelijk onderzoek en vernieuwende projecten.

Met het geld worden projecten gefinancierd die buiten het reguliere zorgbudget vallen. Dat kan een speelkamer zijn, activiteiten in het ziekenhuis of innovatieve voorzieningen om de zorg nog beter te maken. Alles wat hard nodig is.

Bron: Levensmiddelenkrant