Jet Roos Nederlandse loterij.jpg

Achtergrond

Jet Roos-van Aerssen nieuwe cfro Nederlandse Loterij

RIJSWIJK – Jet Roos-van Aerssen is per 24 mei aangesteld als chief financial & risk officer (cfro) bij Nederlandse Loterij. Zij volgt Arjan Blok op die sinds begin deze maand ceo van de organisatie is. Roos-van Aerssen is ook aangesteld als bestuurder.

Redactie |

Roos-van Aerssen werkt de laatste 10 maanden voor haar eigen bedrijf. Daarvoor vervulde zij diverse financiële rollen bij onder andere Talpa Network, Ebay, Aegon Nederland, ANWB en General Electric Money. Daarnaast is zij lid van SER Topvrouwen en zit zij in de raad van toezicht van het Nederlands Dans Theater. “Nederlandse Loterij staat midden in de samenleving en is sterk verbonden met sport en goede doelen”, zegt Roos-van Aerssen. “Ik vind het een eer toe te treden tot deze organisatie met sterke merken, die veel mensen plezier brengen en soms dromen mogelijk maken. Nederlandse Loterij doet er tegelijkertijd alles aan om spelers verantwoord te laten meedoen met haar spellen. Het inspireert mij dat nagenoeg het hele resultaat naar de sport, goede doelen en de samenleving gaat. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met de collega’s en partners van Nederlandse Loterij een bijdrage te leveren aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland.”  

Alexander Pechtold, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Nederlandse Loterij: “Namens de Raad heet ik Jet Roos-van Aerssen van harte welkom bij Nederlandse Loterij. We hebben het volste vertrouwen in een positieve toekomst. Samen met Arjan Blok als CEO zal het bestuur van Nederlandse Loterij de komende jaren de organisatie weer een stap verder brengen. We willen de continue positieve resultaten van de afgelopen jaren natuurlijk voortzetten. Dat geeft ons de mogelijkheid om te blijven investeren in de maatschappij en in onze organisatie.”  

Bron: Out.of.Home Shops / Levensmiddelenkrant