Joep Rats-NZO.jpg

Fabrikanten

Joep Rats gestart als directeur Nederlandse Zuivel Organisatie

DEN HAAG – Joep Rats is op 1 juni begonnen als directeur van de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO). In maart kondigde de organisatie aan dat hij door het bestuur tot directeur is benoemd. Hij volgt Frank van den Heuvel op die eind vorig jaar om persoonlijke redenen is gestopt.

Redactie |

Rats komt van Bouwend Nederland waar hij lid was van de directie. Toenmalig NZO-voorzitter Hein Schumacher zei in maart blij te zijn met de benoeming van Rats. “Joep brengt een schat aan ervaring in de belangenbehartiging mee. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we met zijn komst de positie van de Nederlandse zuivelindustrie verder kunnen versterken.”

Ervaring
Rats: "Mijn opgedane ervaring in de belangenbehartiging zet ik graag in om de positie van de Nederlandse zuivelindustrie verder te kunnen versterken, samen met de leden, stakeholders en het team van professionals van de NZO. Ik ben trots om dit voor prachtige, innovatieve en op wereldniveau toonaangevende bedrijven te mogen doen! Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan oplossingen voor de toekomst".

Bron: Levensmiddelenkrant