Jumbo City Den Haag 2022.jpg Foto ter illustratie (Jumbo City Den Haag)

Formules

Jumbo sluit City-vestiging in Nijmegen

NIJMEGEN – De Jumbo City op de Grote Markt in het centrum van Nijmegen gaat sluiten. Dat gaat al zaterdag 5 augustus gebeuren. Ook het erboven gelegen LaPlace-restaurant, onderdeel van Jumbo, zal zijn deuren en het dakterras op 24 augustus sluiten. Een woordvoerder van de supermarkt heeft dat tegenover Levensmiddelenkrant bevestigd.

Gerard van Oosbree |

 

Aangepast 3 augustus 12:40

Vijf jaar geleden opende de supermarktketen dit filiaal met de kleinere City-formule in het voormalige V&D-pand. Als reden geeft Jumbo op dat het heeft besloten de focus te leggen op de vijf reguliere Jumbo-winkels elders in de stad. Volgens de supermarktketen is het verschil tussen de City en reguliere winkels in de loop der tijd steeds kleiner geworden. Zo zijn volgens de woordvoerder vers bereide producten en maaltijden voor thuis en onderweg eerder alleen bij de City-vestigingen verkrijgbaar maar  ondertussen ook door vraag van consumenten in de veel reguliere Jumbo’s.

Recentelijk heeft de keten de winkel aan het Fenikshof in de stad verbouwd en uitgebreid. Later dit jaar komt daar in het aan de overkant van de Waal gelegen Lent nog een nieuwe winkel bij die van jan Linders is overgenomen.

De medewerkers zijn volgens de woordvoerder op de hoogte gesteld van de aanstaande sluiting en zullen zoveel mogelijk in andere filialen worden herplaatst.

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: