gvo-230829-069.jpg Foto: Gerard van Oosbree/Levensmiddelenkrant

Formules

Jumbo Sprang-Capelle over naar AH Jan Linders

NIEUW-BERGEN – Albert Heijn Jan Linders neemt de Jumbo aan de Van der Duinstraat in Sprang-Capelle over. Halverwege juni zal, na de overdracht, de winkel volledig worden verbouwd naar het laatste AH-concept. AH Jan Linders neemt alle medewerkers over.

Redactie |

Die medewerkers zijn de afgelopen dagen allemaal geïnformeerd over de overname. Zij komen in dienst bij het familiebedrijf, dat de arbeidscontracten overneemt. Ferry Moolenschot, algemeen directeur AH Jan Linders: “Ik ben heel blij dat we deze supermarkt in Sprang-Capelle hebben kunnen verwerven en dat na een grondige verbouwing dit topteam onderdeel van ons familiebedrijf gaat worden. Wat het extra speciaal maakt, is dat deze winkel in mijn geboortedorp staat.”

In 2023 is het toen nog zelfstandige familiebedrijf Jan Linders een overeenkomst aangegaan met Albert Heijn waarmee het verder gaat als franchisenemer van de Zaanse formule. In een paar maanden tijd zijn alle Jan Linders-filialen omgebouwd naar het laatste concept van AH. Albert Heijn Jan Linders heeft filialen in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Bij de overgang naar AH zijn er ook wisselingen geweest waarbij diverse winkels aan andere formules zijn verkocht en er een aantal winkels van andere formules zijn overgenomen.

De overname moet nog ter goedkeuring worden voorgelegd aan de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Bron: Levensmiddelenkrant