jumbo-koningsspelen.jpg

Formules

Jumbo trakteert op Koningsontbijt

VEGHEL – Jumbo trakteert vandaag en morgen bijna 1 miljoen basisschoolleerlingen op het Koningsontbijt. Alle Jumbo-supermarkten zorgen op scholen in de buurt voor een lekker en gezond ontbijtpakket dat in lijn is met de richtlijnen van het Voedingscentrum.

Redactie |

Traditiegetrouw vinden op de vrijdag voor Koningsdag de Koningsspelen plaats. Dit jaar valt het Suikerfeest, de afsluiting van de Ramadan, op vrijdag 21 april. Om toch alle kinderen mee te laten doen aan de sportieve activiteiten worden de Koningsspelen ook op donderdag 20 april georganiseerd. Om de dag goed te beginnen wordt er op de basisscholen een gezamenlijk ontbijt georganiseerd.

Ton van Veen, ceo van Jumbo Supermarkten: “Bij Jumbo vinden we het belangrijk om klanten te motiveren en stimuleren om gezond te eten. Als lokaal betrokken supermarkt zijn we er dan ook trots op dat we dankzij de inzet van de collega’s in onze Jumbo-winkels álle basisschoolkinderen op een feestelijke manier kunnen laten genieten van een gezond en lekker ontbijt. Zo kan iedereen vol energie aan een sportieve dag beginnen. We wensen alle kinderen vandaag en morgen veel plezier.”

De sporters van de Jumbo-Visma wieler- en schaatsploeg zullen in Deventer clinics geven. Hierbij zal ook Koning Willem-Alexander aanwezig zijn.

Bron: Levensmiddelenkrant