yasminhargreavesphotography-0426.jpg v.l.n.r. Sebastiaan Bergen Henegouw (Community tegen eenzaamheid Den Haag), Ben Lachab (Aanschuiftafel), Ilias Chohabi (filiaalmanager Jumbo Den Haag Laakweg) en Leo van Rheenen (stichting Harlin – Voedselbank Laak) Foto: Yasmin Hargreaves

Formules

Kerstlunch voor eenzamen in Jumbo Laakweg

DEN HAAG – De Jumbo-supermarkten in Den Haag organiseren gezamenlijk een kerstlunch voor eenzame inwoners van de hofstad. Op eerste kerstdag wordt Jumbo-Laakweg omgetoverd tot een waar kerstparadijs en is er plaats voor 350 gasten.

Redactie |

De supermarkten werken samen met Aanschuiftafel Den Haag, de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid, Haagse Community tegen Eenzaamheid, Wijkz en Voedselbank Haaglanden. Niemand mag volgens de organisaties ongewenst alleen zijn met de feestdagen.

Er wordt niet alleen gezorgd voor een uitgebreide lunch, er is ook tijd voor gezelligheid en aandacht voor elkaar. Er zijn optredens van een kerstkoor, er is live muziek en er is een heuse Kerstman. Minister Carola Schouten van Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen zal ook aanschuiven en met de gasten in gesprek gaan.

Bron: Levensmiddelenkrant