Leo_Evers.jpeg.jpg Leo Evers, aankomend ceo Koninklijke De Kuyper

Fabrikanten

Koninklijke De Kuyper: wisseling aan de top

SCHIEDAM – Koninklijke De Kuyper maakt bekend dat Mark de Witte, chief executive officer van het bedrijf in cocktaillikeuren per 30 april 2024 met pensioen gaat. Leo Evers volgt hem op.

Redactie |

De Witte besloot terug te treden na een dienstverband van negen jaar. Hij wordt geroemd om zijn toewijding en belangrijke rol in de groei van het succes van De Kuyper. Zijn opvolger, Leo Evers, heeft ruim 30 jaar ervaring in het vakgebied van de levensmiddelenbranche, zowel in Europa als in Azië. Evers begint 1 mei 2024.

Verdrievoudiging omzet
De Kuyper zag een verdrievoudiging qua omzet in de laatste 9 jaar en werd vijf keer ‘Liqueur Producer of the Year’ van de International Spirits Challenge (ISC). Precies volgens de visie van De Kuyper’s ‘Own the Cocktail’. De Witte kijkt voldaan terug op zijn functie: “Het was een groot voorrecht om het familiebedrijf De Kuyper door een periode van belangrijke transformatie en groei te leiden. Ik ben er erg trots op mijn team en op wat we samen hebben bereikt. Daarnaast ben ik dankbaar voor het vertrouwen en de steun van de Raad van Commissarissen en aandeelhouders van de Koninklijke De Kuyper. Ik heb er alle vertrouwen in dat Leo Evers het bedrijf naar het volgende succesvolle hoofdstuk zal leiden. Ik wens hem en het hele team van De Kuyper veel succes.”

Potentie
Evers deelt zijn enthousiasme over zijn nieuwe rol: “Het grootste deel van mijn professionele carrière heb ik gewerkt voor familiebedrijven waarvan ik het rijke erfgoed buitengewoon waardeer. Ik werk graag voor bedrijven met gepassioneerde mensen, fantastische merken en organisaties die op zoek zijn naar duurzame, langetermijngroei. De Kuyper heeft een prachtige historie van meer dan drie eeuwen en bewijst tot op de dag van vandaag zijn relevantie. Persoonlijk ben ik van mening dat De Kuyper een bedrijf is dat goed is gepositioneerd na de transformatie van de afgelopen negen jaar en een enorme potentie heeft voor de toekomst. Met name door de visie ‘Own the Cocktail’ te continueren en door internationaal verder te groeien. Ik ben erg enthousiast en vereerd om vanaf april 2024 deel uit te maken van het team van De Kuyper.”

Mark_de_Witte.jpg Vertrekkend ceo Mark de Witte

Bron: Out.of.Home Shops