Ah opent kleine winkel in Eindhovense vershal | Levensmiddelenkrant

Ah opent kleine winkel in Eindhovense vershal

EINDHOVEN- Albert Heijn opent een winkel die aansluit bij de trend clockless eating: elk moment halen wat je nodig hebt. Morgen opent de winkel van 250 vierkante meter in Eindhoven.

Volgens Albert Heijn is dit ideaal voor de bewoners  en bedrijven van de creatieve hotspot van Eindhoven: Het Veem op Strijp-S. De Albert Heijn is gevestigd in een vershal en zit tussen een Albert Heijn To Go en een reguliere Albert Heijn supermarkt in qua grootte en assortiment. “De kleine winkel is verrassend compleet: je kunt er alles vinden wat je op elk moment nodig hebt. Van een vers ontbijtje en je favoriete thaise saus voor het avondeten tot toiletpapier en vershoudfolie”, zo staat in het persbericht van Albert Heijn.

Ongepland
De marktleider ziet dat klanten steeds vaker ongepland naar de winkel gaan. “Zeker de jongere generaties halen gewoon iets als ze er zin in hebben, vaak meerdere keren per dag’, aldus Albert Heijn. De nieuwe Albert Heijn winkel speelt naar eigen zeggen in op deze ontwikkeling.

De nieuwe winkel gaat op woensdag 18 april om 11 uur open. De openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag van 8.00-20.00 uur en zondag van 12.00 tot 20.00 uur.

Bron: Levensmiddelenkrant