AH sparen nu ook digitaal

ZAANDAM – Albert Heijn biedt consumenten voortaan de mogelijkheid zegels te sparen in de AH-app, in combinatie met een persoonlijke bonuskaart. De eerste digitale spaaractie start vandaag en duurt dertien weken. Analoog sparen blijft daarnaast nog steeds mogelijk voor consumenten.

Gebruikers van de app kunnen de komende dertien weken sparen voor glazen van kristalglas. Wanneer een consument zijn persoonlijke bonuskaart aan een aankoop heeft gekoppeld, worden de zegels automatisch op een digitale zegelkaart ‘geplakt’. Zo kunnen gebruikers van de persoonlijke bonuskaart zowel online als in de winkel digitaal sparen.

Verzoek
De kristalglazen-spaaractie vindt opnieuw plaats op verzoek van klanten, zegt Albert Heijn in een persbericht. In 2014 was die een ‘doorslaand succes’: in minder dan drie maanden spaarden een miljoen huishoudens bijna vierenhalf miljoen glazen. Ook dit jaar sparen consumenten voor Vivo glazen. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten een zegel. Bij twintig zegels en vanaf een bijbetaling van 2,99 euro ontvangt een consument een set van twee glazen. Sparen kan tot en met 17 november.

Bron: Levensmiddelenkrant