Beste Dirk in Nieuw-Vennep

VELSEN-NOORD – Dirk in Nieuw-Vennep is door de formule verkozen tot de beste supermarkt van Nederland. Dat heeft directeur Marcel Huizing bekendgemaakt tijdens een groot feest.

John Belt, supermarktmanager van Dirk Nieuw Vennep: “Dit is echt een teamprestatie. Maandenlang hebben we er samen keihard voor gewerkt. We zijn supertrots dat we daardoor de beker in ontvangst mogen nemen. We beloven onze klanten dat we elke dag deze titel waar blijven maken.” Naast de prijs voor beste winkel, werden er ook prijzen uitgereikt aan filialen die winnaar zijn geworden in de categorie beste afdeling. De beste AGF afdeling vind je bij Dirk Amsterdam Sloterkade en Dirk Zoetermeer heeft de beste brood en bake-off afdeling. De prijs voor klantvriendelijkste kassa-afdeling ging naar Dirk Leidschenveen en Dirk Amsterdam 2e Hugo de Grootstraat mag zich de meest commerciële Dirk van Nederland noemen.

Topvorm
Formuledirecteur Marcel Huizing licht toe: “We willen niet alleen de goedkoopste supermarkt zijn, maar ook de beste. Op alle facetten willen we optimaal scoren. Door de winkelwedstrijd staat iedereen op scherp en haalt men het beste uit zichzelf. Ik ben echt trots op alle medewerkers die zich hebben ingezet om hun winkel steeds weer naar een hoger niveau te tillen. Maar er kan er natuurlijk maar eentje winnen. Maar verliezers kennen we zeker niet. Onze klanten profiteren elke dag van een winkel die door de medewerkers in topvorm wordt neergezet.

Afvalrace
De winkel- en afdelingswedstrijd van Dirk ging afgelopen najaar van start. Tijdens de poulefase deden nog alle winkels mee. Na de kwart- en halve finale waarbij een knock-outprincipe van toepassing was, behaalden zes winkels de finale. Behalve Dirk Nieuw Vennep, waren dit de winkels Enschede Rijnstraat, Katwijk Visserijkade, Ter Aar Essenlaan, Krimpen a/d IJssel Raadhuisplein en Rotterdam Beijerlandse Passage.

Bron: Levensmiddelenkrant