DekaMarkt opent eerste twee voormalige Deen-winkels

VELSEN-NOORD – DekaMarkt heeft afgelopen zaterdag twee filialen geopend waar voorheen Deen-winkels waren gevestigd. De winkels bevinden zich in Zeist en Waarland.

Dit is voor de formule de aftrap van de ombouw van negentien overgenomen winkels van Deen. De winkel in Zeist bevindt zich aan De Clomp, die in Waarland aan de Molenzicht.

Het vertrouwde van D’een
Namens de directie van DekaMarkt vertelt Ralf Simons: “Hier voel je het vakmanschap en zie je de aandacht voor verse, kwalitatieve en verantwoorde producten. Wij zijn een supermarkt met kwaliteitsvlees uit eigen slagerij, supervers brood uit eigen bakkerij en een uitgebreide versafdeling. Maar wel met de vertrouwde producten van Deen, want heel wat van de bekende en gewaardeerde producten kom je gewoon nog tegen. Denk maar eens aan de knoflooksaus, kibbeling of ultraverse maaltijden uit de warme keuken. Ook zie je de bekende gezichten van de voormalig Deen-collega’s gewoon nog. Kortom, het vertrouwde van D’een en al het voordeel van de ander.” Medewerkers van de supermarktketen reden met bakfietsen door Zeist en Waarland om de inwoners een appeltje voor de dorst te geven.

Bron: Levensmiddelenkrant