Jumbo in Eindhoven wordt vernieuwd | Levensmiddelenkrant

Jumbo in Eindhoven wordt vernieuwd

EINDHOVEN- De Jumbo supermarkt aan de Geldropseweg 103 in Eindhoven ondergaat een complete metamorfose. 

De winkel is in 2010 overgegaan van Super de Boer naar Jumbo en daarom vond filiaalmanager Stephan Sanders het wel tijd voor een complete vernieuwing. De winkel moet daarvoor wel een paar dagen dicht. Op dinsdag 23 januari sluit de winkel die twee weken later op woensdag 7 februari weer de klanten verwelkomt tijdens een feestelijke opening vanaf 9 uur ’s morgens.

Hallo to Go
Klanten kunnen er terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs, aldus het persbericht. De winkel wordt uitgebreid met een versplein waar een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen te krijgen is. Voor de liefhebbers is er op de visafdeling verse sushi verkrijgbaar. Bovendien kunnen klanten hier zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Daarnaast komt er een nieuw ‘Hallo To Go’ assortiment waar klanten een ruime keus hebben uit vers belegde broodjes en sapjes voor onderweg. ‘Samen met ons vertrouwde team kan ik niet wachten om onze klanten te verwelkomen in de vernieuwde winkel’, vertelt Stephan Sanders, filiaalmanager van de winkel.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de overige tien Jumbo winkels in heel Eindhoven, waaronder de Jumbo winkels aan de Pagelaan 9 en aan de Boutenslaan 56.

Bron: Levensmiddelenkrant