Picnic introduceert maaltijdbox | Levensmiddelenkrant

Picnic introduceert maaltijdbox

AMSTERDAM – Klanten van Picnic kunnen naast hun dagelijkse boodschappen nu ook maaltijdboxen bestellen. De websuper introduceert ‘Presto’, een box die zonder abonnement is te bestellen.

In de box zit een recept met de daar bijbehorende ingrediënten voor een maaltijd. Er is een variant voor twee personen en een voor het hele gezin. “We hebben heel bewust gekozen voor smaken die door alle leeftijden worden gewaardeerd”, zegt medeoprichter van Picnic, Michiel Muller. “Het zijn allemaal herkenbare gerechten met een twist, zoals andijviestamppot met zoete aardappel en een kruidenmelange, mosterd kip met aardappeltjes of basilicum-bloemkoolrisotto.” Elke week zijn er vijf verschillende maaltijden en klanten kunnen tot de avond ervoor kiezen welke maaltijd ze willen bestellen. “Nu we ook op zondag bezorgen, kunnen klanten in het weekend al alle ingrediënten en recepten voor de komende werkweek in huis hebben. Je zit bij ons niet vast aan een abonnement, dus een week geen keukenprins of –prinses willen spelen is geen probleem.”

De prijzen van de boxen variëren van 9,95 tot 17,95. Er zijn zes maaltijdvarianten voor twee personen en vier voor vier personen.

Bron: Levensmiddelenkrant