Spar opent Spar City small

WAALWIJK – Spar introduceert in het centrum van Utrecht een Spar City small. Deze 80 vierkante meter grote gemakswinkel concentreert zich op snel en gemakkelijk boodschappen doen. Vanaf 12 juni is de minisupermarkt te vinden aan de Bakkerstraat.

Het nieuwe format speelt in op de moderne Nederlander. Deze kiest past op het laatste moment wat ze eet, is veel buitenshuis en houdt zich niet aan de drie traditionele maaltijden per dag. Het assortiment biedt hiervoor gezonde oplossingen die de klant ontzorgt, met producten voor elk dagdeel. Spar vergelijkt de Spar City small daarom met een goed gevulde koelkast.

Gemak
Spar wil ‘king of convenience’ worden, aldus algemeen directeur John van der Ent. “We merken dat de behoefte aan gemak alleen maar groter wordt bij de consument. Het moet verser, vernieuwender en vooral: gemakkelijk. Wij spelen daarop in.” Met dit nieuwe concept blijkt dit uit het gebruik van zelfscankassa’s en een winkelindeling gebaseerd op eetmomenten. Daarnaast biedt het vooraan in de winkel gepresenteerde ‘ultra lekker assortiment’ voeding voor elk moment van de dag, zoals yoghurt, salades en warme maaltijdboxjes.

 Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops