Supermarkt opent in voormalig Nighttown | Levensmiddelenkrant

Supermarkt opent in voormalig Nighttown

ROTTERDAM – In het pand van de voormalige Rotterdamse club Nighttown is vrijdag een supermarkt geopend. Het gaat hierbij om de zestiende vestiging van Amazing Oriental.

De nieuwe Amazing Oriental is gevestigd aan de West-Kruiskade in Rotterdam. Voorheen waren hier de clubs Watt en Nighttown gevestigd, in dat laatste popodium traden muzikale grootheden als Prince en Pearl Jam ooit op. De havenstad telt met deze opening drie winkels van de grootste Aziatische supermarktketen van ons land.
“We zitten hier heel centraal. Vlakbij het station en in het centrum van Chinatown. Zo'n soort winkel hoort in Rotterdam. Precies honderd jaar geleden opende in deze stad het eerste Chinese restaurant van het land”, zegt marketing-directeur Liza Poon in Metro.

Groothandel
Amazing Oriental is opgericht in 1986. De eerste vestiging betrof een Aziatische toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. In de jaren groeide het aanbod van 600 producten naar meer dan 6000 authentieke A-merken uit Azië. Naast zestien supermarkten heeft Amazing Oriëtal ook twee groothandels in Duiven en Amsterdam.

Foto: De Amazing Oriental in Maastricht.

Bron: Levensmiddelenkrant/Metro