AH komt met eigen podcast-serie

ZAANDAM – Albert Heijn laat met haar nieuwe 5-delige podcast-serie ‘Op ons bord’ zien waar ons eten precies vandaan komt en wat we in de toekomst kunnen verwachten op het gebied van de productie van eten.

In iedere aflevering van ‘Op ons bord’ gaat de ervaren Haagse radiomaker, dj en presentator Justin Verkijk langs bij boeren, telers, producenten en experts om duidelijke antwoorden te krijgen op vragen rondom de productie van eten. De supermarktketen heeft de ambitie om uiterlijk in 2025 alle versketens volledig transparant te maken. “Alleen dan weten we zeker dat het is geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Het is belangrijk dat onze klanten daarop kunnen vertrouwen. Daarom ben ik blij met deze podcast-serie. Ik verwacht dat de afleveringen veel inzicht verschaffen en dat er een dialoog ontstaat over de manier waarop we tegen de productie van eten aankijken”, aldus Anita Scholte op Reimer, directeur Kwaliteit & Duurzaamheid bij Albert Heijn.

De eerste aflevering is vanaf 11 april beschikbaar. Dan gaat het over biologisch eten. Wat betekent ‘biologisch’ precies, waarom is het veelal duurder en waarom zou je er dan toch voor kunnen kiezen?

Bron: Levensmiddelenkrant