Albert Heijn breidt het Aziatisch aanbod uit

ZAANDAM - Albert Heijn introduceert acht nieuwe authentieke merken uit Thailand, Japan, Singapore, Zuid-Korea en Vietnam, op deze manier haalt de supermarkt de Aziatische keuken dichterbij. In totaal worden er zo’n vijftig instant noodles-producten toegevoegd aan het Aziatische assortiment.

In de Aziatische keuken zijn noodles in vele vormen en maten te vinden. Ieder land heeft zijn eigen merken en smaken. Om deze reden heeft de Zaanse supermarkt een breed assortiment opgesteld.

Aanbod
Het aanbod bestaat uit populaire merken zoals extra pittige Samyang, verschillende Pho-noodles van Vifon, vegan bouillonpasta met proteïne sojanoodles van Itsu, Singaporese smaken van Koka en Laksa, pittige dikkere noodles van Nongshim, de Thaise Mama noodles en Jongga noodles met kimchi.

Dieetwensen
De instant noodles zijn snel klaar omdat er enkel kokend water aan toegevoegd dient te worden. Verder speelt het aanbod ook in op klanten met dieetwensen restricties. De noodles van Mama zijn volkoren, Itsu heeft een aanbod dat glutenvrij-, vegan-, en hoog in proteïnes is.

Bron: Levensmiddelenkrant