Aldi breidt bakkersassortiment boerenbroden uit

CULEMBORG – Aldi geeft invulling aan de Week van het Brood door het Bakkersgoud-assortiment uit de breiden met boerenbroden van Nederlandse bodem. Dit jaar is de eerste editie van de Week van het Brood, tijdens deze week is er extra aandacht voor al het mooie en goede van brood.

De Bakkersgoudbroden van Aldi werden in 2018 geïntroduceerd en werden vorig jaar bekroond tot Huismerkproduct van het Jaar. De formule werkt mee aan korte, transparante en duurzame keten door de broden te produceren op de ambachtelijke wijze, met uitsluitend Nederlandse tarwe, gemalen door de Waddenmolen in het Groningse Uithuizermeeden. “Kortom, echt Nederlands trots!”, aldus Aldi.

Nieuwe lijn
Wegens het succes van het label wordt het assortiment uitgebreid met het nieuwe concept: BOER & Bakkersgoud. Net als de boerenbroden worden deze gemaakt van tarwe uit Nederland, gebakken door Nederlandse Aldi-bakkers. De broden zijn beschikbaar in mais, licht meerzaden en donker volkoren meerzaden, allen voorverpakt en voorgesneden.

Bron: Levensmiddelenkrant