Alfa Edel Pils uitgeroepen tot Beste Pils van Nederland

SCHINNEN – Alfa Edel Pils is tijdens de World Beer Awards als ‘Country Winner’ door een onafhankelijke jury uitgeroepen tot Beste Pils van Nederland in de categorie ‘Lager Classic Pils’. Eerder dit jaar verdiende het bier de titel ‘Beste Pils ter wereld’ op de Londen Beer Competition.

Daarnaast won Alfa Edel Pils ‘Zilver’ op de European Beer Challenge. “Die competities bewijzen keer op keer wat er op de brouwerij al langer geroepen wordt: Alfa Bier is het meest kwalitatieve en lekkerste pils. Het is de passie, het ambacht en het vakmanschap die Alfa Edel Pils maken tot het ‘Beste Pils van Nederland’, maar ook het ‘Beste Pils ter Wereld’”, zegt de Limburgse familiebrouwerij. Zij kijken met gepaste trots naar de gewonnen prijzen. “Maar er wordt ook hard doorgewerkt om in 2022 wederom als hoogste te eindigen, en zo onze herkenbare smaak voor de consument te waarborgen.”

Familiebrouwerij
De familie Meens brouwt sinds 1870 op ambachtelijke en traditionele wijze haar Alfa Bieren. De familiebrouwerij is onafhankelijk, en is gelegen tussen de heuvels van het Zuid-Limburgse Schinnen.

Bron: Levensmiddelenkrant