Formules

Amazing Oriental opent derde winkel in Den Haag

DEN HAAG - Amazing Oriental opent deze week alweer hun derde winkel in Den Haag. De formule wil met deze winkel, net buiten het centrum van Den Haag, een breed en divers publiek aanspreken.

Cas Smit |

De winkel van 550 m2 wil zich onderscheiden door niet alleen een ruim assortiment aan authentieke A-merken uit Azië en vegan-producten aan te bieden, maar ook door het organiseren van gratis toegankelijke kookdemonstraties. Daarnaast is er een speciale ruimte met twaalf zitplaatsen waar de consument kan genieten van vers eten.

Liza Poon, marketingdirecteur van Amazing Oriental: “Met deze winkel willen we een nieuwe groep consumenten bereiken. Bewoners die misschien niet zo snel of vaak onze winkel op het Spui bezoeken en mogelijk nog kennis moeten maken met de Aziatische keuken. Door onze keuze voor deze locatie, tussen de andere winkels, willen we het plaatje in de straat compleet maken en daarmee extra service bieden. Ideaal voor de mensen die op het Kerkplein graag al hun boodschappen willen doen. Bij ons vind je alle denkbare ingrediënten om zelf oosterse gerechten te bereiden.”

Bron: Levensmiddelenkrant

kerkplein_winkel_1180x550px.jpg