Bjorn Bertrand treedt toe tot directie Plus

UTRECHT – Plus heeft bekendgemaakt dat Bjorn Bertrand per 1 juni toetreedt tot de directie van Plus Retail als directeur vastgoed & ontwikkeling. Hij volgt daarmee Luuk Lantinga op die per 1 mei met pensioen is gegaan.

Bertrand heeft ruime ervaring in strategische ontwikkeling en acquisitie en is gespecialiseerd in retailvastgoed. Hij startte zijn carrière bij Atos Consulting als business consultant. Vervolgens is hij naar Ahold gegaan waar hij diverse leidinggevende posities heeft vervuld, waaronder operationeel manager en manager location strategy met verantwoordelijkheid voor vestigingsvraagstukken en tactische groei.

Bij Jumbo heeft hij als manager real estate Strategy & Analyse zich verder gespecialiseerd in strategische ontwikkeling, een sterke vastgoed portfolio neergezet, bijgedragen aan diverse overnames en zijn netwerk en kennis van lokale marktgebieden versterkt. In zijn laatste rol bij Boels Rental was Bertrand als directeur verantwoordelijk voor de directiegebieden Strategy, M&A and Real Estate binnen Europa.

Bron: Levensmiddelenkrant