Consument koopt bier liefst bij Jan Linders | Levensmiddelenkrant

Consument koopt bier liefst bij Jan Linders

NIEUW BERGEN – Jan Linders Supermarkten is door onderzoeksbureau GfK voor de 7e keer op rij uitgeroepen tot de beste supermarkt in bier van heel Nederland.

In het onderzoek werden consumenten uit heel Nederland bevraagd op een groot aantal punten. De overall waardering voor Jan Linders was een 7.6, waarbij de afstand tot de nummer 2 ten opzichte van voorgaande jaren verder werd vergroot. Qua uitlichten van nieuwe producten in het assortiment, een overzichtelijk bierschap met ruime keuze en het aanbod van cadeau- en geschenkverpakkingen scoorde Jan Linders erg hoog.

Visie
Thomas Heijnen, sr. category manager bij Jan Linders, is trots op de prolongatie van deze titel. “Waar ik vooral blij mee ben, is dat we op nagenoeg alle facetten met afstand de nummer 1 zijn én dat we in waardering zijn gestegen. Het afgelopen jaar hebben we onze nieuwe visie op het bier- en speciaalbierschap uitgerold in een aantal filialen. Hier komt onze kennis over en liefde voor bier goed tot zijn recht en helpen we de consument nog meer bij het vinden van zijn geliefde biertje.”

Waardering
In het 'Categorierapport bier 2019' dat GfK heeft uitgevoerd in opdracht van bierbrouwer AB inBev werden 7.500 huishoudens op 22 punten bevraagd naar hun waardering voor het bierschap van de supermarkten waar zij het vaakst bier kopen.

Bron: Levensmiddelenkrant