Fabrikanten

Doppio en Alpro openen pop-up store op Hoog Catharijne

NIEUWVEEN - Doppio Espresso opent begin december in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht een pop-up store ‘Hortus by Doppio’. Een samenwerking tussen Doppio Espresso en Alpro om reizigers plantaardige producten on the go aan te bieden, op ieder moment van de dag.

Denk bijvoorbeeld aan Alpro Mild & Creamy met toppings, powershakes en de Doppio koffies.“We werken al een aantal jaren zeer prettig samen met Alpro. Na een aantal inspirerende ontmoetingen is het concept ‘Hortus by Doppio’ geboren. De pop-up store is bedoeld om in te spelen op de veranderende vraag en het groeiende bewustzijn van onze gasten op het gebied van gezonde en evenwichtige voeding”, aldus Jonathan Teoh van Doppio Espresso.

Toenemende vraag
“Met ‘Hortus by Doppio’ spelen we in op de toenemende vraag naar lekkere plantaardige producten on the go. We doen dit momenteel als met onze “For professionals’ sojadrink die de dag naar baristi gevonden heeft als gezond alternatief voor zuivel. We laten met ‘Hortus by Doppio’ zien dat Alpro naast verschillende plantaardige drinks, ook een breed assortiment aan plantaardige variaties op yoghurt heeft. ‘Hortus by Doppio’ onderscheidt zich door de gast zelf eindeloos te laten variëren met toppings zoals bijvoorbeeld ambachtelijke granola’s en superfoods”, aldus Erik-Jan van den Brand, Alpro. Het concept ‘Hortus by Doppio’ loopt van 2 december tot eind februari 2015, daarna gaat de pop-up store over in een Doppio Espresso to go.

Bron: Out.of.Home Shops

vu-a840x630_1-900x525.jpg