Euroma komt met kooktool kerstdiner

ZWOLLE - Kruiden- en specerijenproducent Euroma helpt deze kerst met de voorbereidingen van het kerstdiner met de Euroma MenuMatcher. Een interactieve tool om het kerstdiner te organiseren met vrienden of familie. De tool is onderdeel van de #PuurGelukt-campagne.

Wie een diner organiseert, nodigt met de MenuMatcher gemakkelijk mensen uit om te komen eten, waarna de deelnemers toegang krijgen tot de online tool, die wat wegheeft van Datumprikker. De organisator van een diner kan een beschrijving, namen van gasten en e-mailadressen invullen en zijn gasten uitnodigen. Vervolgens verdelen alle aanwezigen de taken en stellen een menu samen. Daarbij kunnen ze kiezen uit Euroma-recepten die stuk voor stuk goed bij elkaar passen. De Euroma MenuMatcher houdt ook rekening met de optie om de tafelgasten te verrassen met een ander gerecht.

Makkelijker gezegd
“Een geslaagd kerstdiner is volgens Euroma niet alleen smaakvol, ook is het met plezier bereid en geserveerd, met voor elk wat wils”, aldus de fabrikant. “Toch is dat vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Om pré-kerstchaos te voorkomen, maakt Euroma het mogelijk een mooi menu met elkaar samen te stellen met de Euroma MenuMatcher als interactieve dinerhulp.”

Euroma benadrukt dat de tool ook voor andere etentjes kan worden gebruikt. De fabrikant vernieuwt hiertoe op regelmatige basis de recepten in de tool.

Bron: Levensmiddelenkrant