E-commerce

Hema opent winkel volgens nieuwste concept

AMSTERDAM – Hema opent in het centrum van Leiden een vernieuwde winkel met het nieuwste winkel- en restaurantconcept. Het restaurant opent vanwege de coronamaatregelen par later.

Lisa van der Linden |

In deze winkel met meer dan 1.100 m2 winkeloppervlakte, wordt het voor klanten veel eenvoudiger om artikelen te vinden, aldus Hema. Zo staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer voortaan bij elkaar in werelden.

Hema keuken
Voor de foodafdelingen en het restaurant is een nieuw concept ontwikkeld onder de naam ‘He,a keuken’, waarbij vers en gezond eten centraal staat. Het vergrote restaurant heeft een volledig nieuw uiterlijk met balies waar salades, gezonde broodjes, smoothies, sappen en verse soepen worden bereid. De gerechten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en zijn geheel naar Hema-receptuur ontwikkeld. Hema speelt hiermee naar eigen zeggen in op de stijgende vraag naar verse en gezonde maaltijden.

Vanwege coronamaatregelen is het restaurant nog niet geopend op 28 april. De ‘food to go’ afdeling op de begane grond is wel geopend voor afhaalproducten, waaronder broodjes, smoothies, sappen en de bekende Hema rookworst.

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops

hema.jpg