Jan Linders neemt Jumbo-vestiging in Drunen over

DRUNEN – De supermarktketen uit het zuiden heeft de Jumbo-vestiging aan de Grotestraat 164B in Drunen overgenomen. De nieuwe winkel van Jan Linders wordt ‘grondig’ gerenoveerd en ingericht volgens de nieuwste formule-uitgangspunten van de keten. Op woensdag 11 mei a.s. vindt de feestelijke opening plaats, met openingsaanbiedingen, proeverijen en cadeaus voor de klanten.

Alle lopende arbeidscontracten worden door Jan Linders overgenomen.

Vertrouwde gezichten
Supermarktmanager Ivo Leushuis: “‘Ik kijk er met mijn team naar uit klanten te mogen ontvangen en hen de service te bieden waar Jan Linders als formule voor staat: de balans tussen kwaliteit, service én voordeel. Onze klantvriendelijke medewerkers staan vanaf woensdag 11 mei elke dag voor de klanten klaar. Vertrouwde gezichten in een nieuwe formule!” Verder laat hij weten een ‘uitgebreid versassortiment’ te bieden, met ‘heerlijke streekproducten’ en ‘het lekkerste brood en gebak’ te verkopen.

Verseiland
De supermarkt is ook voorzien van gemak in de vorm van een slijterij, handscanners, zelf check-out kassa’s en een PostNL pakketpunt. Bij De Keuken van Jan Linders, een groot verseiland dat zich in het midden van de supermarkt bevindt, zijn vers belegde broodjes, pizza’s, maaltijden en salades verkrijgbaar.

Bron: Levensmiddelenkrant