Formules

Jumbo en Cobri Logistics sluiten overeenkomst

VEGHEL – Een overeenkomst tussen Cobri Logistics en Jumbo heeft geresulteerd in de ondersteuning van de opslag van internationale bulklevering van de supermarktketen.

Ruby van Hooijdonk |

Het nieuwe distributiecentrum aan de Doornhoek in Veghel wordt ingezet om Jumbo te voorzien in deze dienstverlening. Het gehele vermogen van de warehouse bedraagt 24.000 pallets, hiervan staan er gemiddeld 7.000 pallets voor Jumbo klaar. Naast diensten voor Jumbo wordt het centrum gebruikt voor andere partijen die partner zijn van Cobri.

Internationale bulkinkopen
Karel de Jong, directeur supply chain van Jumbo, legt uit dat deze nieuwe overeenkomst is gesloten om bulkaankopen bij internationale suppliers langdurig onder te brengen, iets dat niet mogelijk was bij eigen distributiecentra. Door bulkinkopen van lange houdbaarheid in te slaan kan Jumbo klanten een lage prijs bieden. De keuze voor Cobri Logistics wordt als volgt ondersteund: “Cobri Logistics is voor ons een betrouwbare partner, die flexibel kan mee bewegen en snel kan schakelen op de piekafnames van onze food supply chain. Dat is voor ons erg belangrijk.”

Bron: Levensmiddelenkrant

jumbo_cibro.png