Jumbo opent op 6 november eerste Belgische filiaal

PELT – Op 6 november opent de Nederlandse supermarktketen Jumbo haar eerste filiaal in België. In de grensgemeente Pelt, in de provincie Belgisch Limburg, zal de nieuwe winkel haar deuren openen, zo meldt Jumbo desgevraagd aan Levensmiddelenkrant.

Volgens de Brabantse supermarktketen wordt ook in België de klant op de eerste plaats gezet en willen de klanten ‘echte fans laten worden.’ Later dit jaar zullen de deuren van de tweede en derde vestiging bij onze Zuiderburen de deuren openen in Rijkevorsel en Lanaken. Jumbo telt momenteel ruim 650 supermarkten, zeven Foodmarkten en een online bestel- en bezorgservice.

Échte fans
Peter Isaac, managing director Jumbo België: “we zijn ervan overtuigd dat er in België volop ruimte is voor onze unieke formule. De klant hoeft niet te kiezen voor óf altijd lage prijzen óf een goede winkelervaring. Bij Jumbo is het én, én, én… De beste service, buitengewoon groot assortiment en dat voor altijd lage prijzen. In Nederland is Jumbo groot geworden door de klant altijd op één te zetten, de verwachtingen continu te overtreffen en van haar klanten échte fans te maken. Ook in België bouwen we ons bedrijf helemaal om de klant heen en gaan we voor 100 procent tevreden klanten.” Jumbo wil met haar formule het Belgisch supermarktlandschap vernieuwen.

Bron: Levensmiddelenkrant