Mama Deli maakt vriesverse maaltijden voor baby’s

AMSTERDAM – Mama Deli brengt vriesverse maaltijden voor baby’s op de markt. Volgens het bedrijf zijn ze puur, voedzaam en vers.

Moeder Mariëlle Smit merkte dat het als ouder moeilijk is tijd te vinden om elke dag een vers hapje voor je baby te maken. Mama Deli maaltijden zijn de oplossing voor de efficiënte ouder die het allerbeste wil voor zijn/haar kind, aldus de onderneemster.

Vergeten markt
Smit ontdekte dat alles om ons heen gezonder wordt, maar dat er één markt vergeten werd. Volgens haar grijpen we voor de allerjongsten nog te snel naar voeding uit geconserveerde en lang houdbare potjes. Daarom is de moeder en onderneemster zelf aan de slag gegaan met een team van experts op het gebied van babyvoeding.

Assortiment
Het assortiment van Mama Deli bestaat uit drie productlijnen van in totaal achttien producten voor kinderen van 4+, 8+ en 12+ maanden: twaalf maaltijden, drie tussendoortjes en drie havermoutjes. Er zijn fruithapjes met groenten met als smaak appel en pompoen. Maaltijden zijn verkrijgbaar met bijvoorbeeld quinoa en bloemkool & doperwt. Ook zijn er havermoutjes met ingrediënten als mango en meloen te koop.

Alle gerechten van Mama Deli kosten €5,97 per drie stuks en zijn online te bestellen op mamadeli.nl.