November is kookvideomaand bij de maaltijdboxmaker

Nicolette Kluijver nieuw gezicht HelloFresh

AMSTERDAM - Hellofresh is een samenwerking aangegaan met bekende Nederlander Nicolette Kluijver. Ze is een maand lang het gezicht van het bedrijf dat haar presenteert als ‘een werkende vrouw met drie kinderen die naast haar baan ook nog een druk huishouden draaiende houdt.’ “Herkenbaar”, aldus Hellofresh.

“Ze ervaart in haar dagelijks leven veel uitdagingen waar andere ouders ook tegenaan lopen”, laat Hellofresh weten. “In HelloFresh heeft Nicolette de perfecte oplossing gevonden om kostbare tijd te besparen en toch vers en gevarieerd te kunnen koken voor haar gezin.” Kluijver, als presentatrice onder meer bekend van RTL-programma’s als Expeditie Robinson, presenteert een reeks kookvideo’s voor consumenten. Ze heeft daarvoor een eigen pagina op de website van HelloFresh.

Uitdagingen
De videoserie heet ‘Koken met Nicolette’. Heel de maand gaat Kluijver bij verschillende gezinnen langs om samen te koken en te praten over uitdagingen die ouders ervaren rondom het avondeten. De presentatrice is zelf ook te volgen met haar gezin, op social media. Daar vertelt ze over haar favoriete recepten, ingrediënten en keukentechnieken. Ook deelt ze hoe ze haar kinderen bij het koken betrekt.

“We verheugen ons op de samenwerking met Nicolette omdat haar dagelijkse uitdagingen voor onze doelgroep herkenbaar zijn. Haar leven is druk en het avondeten verdwijnt daardoor regelmatig naar de achtergrond”, aldus Pauwel Wiertsema, ceo van HelloFresh Benelux. “Voor Nicolette is HelloFresh de perfecte oplossing en we zijn blij dat ze haar ervaringen wil delen.”

Drukke baan
Nicolette Kluiver profileert zich als Hellofresh-gebruiker en benadrukt de praktische voordelen die het bedrijf te bieden heeft. “Net als andere ouders wil ik elke dag een lekkere, maar vooral verse en voedzame maaltijd voor mijn gezin op tafel zetten”, zegt ze in een statement. “Maar door mijn drukke baan en alle activiteiten rondom mijn kids, blijkt het toch vaak een uitdaging om de koelkast gevuld te houden en ook nog eens te bedenken wat we gaan eten. HelloFresh is daarom voor mij en mijn gezin een uitkomst. Het bespaart mij veel stress en ondanks dat ik echt geen keukenprinses ben, lukt het ons nu om elke dag iets anders en lekkers op tafel te zetten. Zo genieten we meer van de momenten die ertoe doen, zoals het gezellig samen tafelen.”

Bron: Levensmiddelenkrant