Nutkao stelt Daniel en Sel Peeters aan

ROOSENDAAL / PIËMONT – Daniel en Sel Peeters, zoons van de oprichter van Duo Penotti zijn gestart bij Nutkao. Daniel Peeters treedt aan als sales director retail Europe en geeft hierbij invulling aan de commerciële groeistrategie van Nutkao. Sel Peeteres wordt werkzaam als director new strategic projects en leidt hierbij de portfoliostrategie voor de B2B-markt.

Het familiebedrijf Nutkao is opgericht in 1982 en is producent van cacao- en hazelnootpastaproducten, gevestigd in Italië. Ze bedienen zowel consumenten en B2B-markt in meer dan tachtig landen, wereldwijd.

Groeistrategie
De broers zullen zich richten op de groeistrategie in Europa, met de focusmarkten Nederland, België en Duitsland. Daniel Peeters zegt: “Nutkao heeft als familiebedrijf een sterke langetermijnvisie en heeft grote ambitie om uit te breiden. Wij delen een gezamenlijke visie met het bedrijf gebaseerd op consumententrends en -behoeften. Met ons netwerk, ervaring en marktkennis slaan wij de handen ineen om Nutkao verder op de kaart te zetten in Europa.”

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops