Opening Hema Capelle a/d IJssel met gebaksafdeling en restaurant

AMSTERDAM – Hema verhuist van locaties in Capelle a/d IJssel naar Koperwiek 32. De winkel krijgt een gebaksafdeling en in december opent het restaurant ‘Hema keuken’ en opent haar deuren op 18 november.

Met de opening verhuist de Hema aan de Centrumpassage 51-53 naar een groter pand. De nieuwe locatie telt een oppervlakte van bijna 600 m² en is ingericht volgens het nieuwste Hema-concept.

Gebaksafdeling
Op de gebaksafdeling kunnen klanten terecht voor dagelijks vers gemaakt gebak, van tompoucen tot de nieuwe pretzel-browniekarameltaart. In de ‘Hema keuken’, die begin december opent, zijn 32 zitplaatsen. Het warenhuis speelt hier in op de stijgende vraag naar verse en gezonde maaltijden met gerechten die 100 procent natuurlijke ingrediënten bevatten. In het restaurant zijn balies waar salades, gezonde broodjes, smoothies, sappen en soepen worden bereid. Machiel Lagerweij, chief operations officer: “Onze klanten kunnen het vertrouwde winkelteam en een ruimer Hema-assortiment vinden op de nieuwe locatie. Deze verhuizing biedt voor de winkel een uitgelezen kans om de nieuwe locatie in te richten volgens het laatste winkelconcept en de introductie van het Hema-restaurant. Het zal klanten direct opvallen dat de winkel niet alleen eenvoudiger en logischer is ingedeeld, maar ook dat de winkel een frisse, gezellige en duurzame uitstraling heeft.”

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops