Fabrikanten

Introducties

RooBar overgiet nieuwe reep met chocoladelaag

’S-HERTOGENBOSCH – RooBar brengt Chocolate Covered op de markt, een nieuwe reeks biologische notenrepen. De snacks zijn verkrijgbaar in vier verschillende smaken.

Juan Kort |

De repen zijn overgoten met een chocoladelaag, en zijn bedoeld voor elk moment van de dag.

Vier smaken
De peanut variant bevat geroosterde pinda’s en de almond bar bestaat uit knapperige geroosterde amandelen. De coconut versie bestaat uit een zachte kokosvulling. Tot slot geven geroosterde hazelnoten de hazelnut reep een knapperige bite.

Ingrediënten
De tussendoortjes zijn gemaakt van simpele en pure ingrediënten die je volgens de fabrikant kunt proeven en zien. De chocoladelaag is gemaakt van hoogwaardige cacaomassa, cacaoboter en kokosroom. De producten zijn naast biologisch ook glutenvrij en vegan. De repen zijn verkrijgbaar in kleine verpakkingen van 30 gram, verpakt per zestien stuks. D-drinks treedt op als distributiepartner in deze lancering.

Bron: Levensmiddelenkrant

162531170_131940102265137_3274055537239887284_n.jpg