Fabrikanten

Introducties

Schouten brengt vega ‘pub food’ op markt

GIESSEN – Schouten Europe introduceert deze maand de ‘Krokante dipper zonder kip’, een volledig plantaardig product dat geschikt is als pub food.

Juan Kort |

Annemiek Vervoort, productmanager bij Schouten, zegt dat de horeca weer aantrekt na de heropening ervan. Ook vertelt zij: “Het bewustzijn over het belang van gezondere en duurzamere snacks is, bij zowel bij aanbieders als de consument, enorm gegroeid.”

Uniek
Volgens de product manager onderscheidt de homestyle coating van de nieuwkomer het van andere producten. “Dit zorgt voor een krokante bite. Dit in combinatie met de malse structuur van de plantaardige kip en de licht pittige kruiding, maakt het een zeer smaakvol geheel.” De Krokante dipper zonder kip heeft eiwitten uit tarwe, soja en erwt als basis en weegt 35 gram. Het product kan gegeten worden als snack maar ook bij een warme maaltijd, bij een salade, in een wrap of op een broodje.

Kanalen
Schouten stelt het product momenteel wereldwijd voor aan haar klanten binnen het retail, out-of-home en food industrie kanaal. In Nederland is het product al verkrijgbaar bij de supermarktketens Dirk en DekaMarkt.

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops

4.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg