Smaakspecialist neemt distributie BestPartner over

ULVENHOUT – Smaakspecialist, moederbedrijf van Smaakt, BioToday, Raw Organic Food en Consenza, neemt vanaf 17 januari de distributie van BestPartner over. Het team van BestPartner wordt opgenomen in het team van de Smaakspecialist.

Smaakspecialist maakt al zo’n 19 jaar biologische en verantwoorde voeding voor iedereen. En heeft een ‘productassortiment dat goed is voor mens, natuur en de wereld’. BestPartner is internationale distributeur van gecertificeerde glutenvrije merken waaronder: SamMills, Emco, Vitabella en Coppenrath.

Internationale expansie
Met de toevoeging van BestPartner groeit de categorie glutenvrij, dieet en gezondheid van Smaakspecialist verder uit. Door het bestaande internationale netwerk van BestPartner, wordt het voor Smaakspecialist mogelijk de internationale expansie te versnellen. “We kijken er ontzettend naar uit om onze schaalgrootte uit te breiden met de komst van BestPartner. Dit maakt ons sterker in te keten. Wij kijken er enorm naar uit om het assortiment van BestPartner te integreren in de Smaakspecialist!”, aldus Pieter Dirven, oprichter van Smaakspecialist.

Bron: Levensmiddelenkrant