Trunkrs met same day delivery naar België

NIEUWEGEIN – Trunkrs bezorgt nu ook in België met same day delivery. De bezorgdienst zegt hiermee de eerste Nederlandse verzendspecialist te zijn die ook in België op dezelfde dag bezorgd.

Dit zou de levertijd van Nederlandse webshops voor onze zuiderburen één tot drie dagen inkorten. Dit biedt e-commerce ondernemers in ons land kansen om zich steviger te profileren op de snelgroeiende Belgische e-commercemarkt, aldus Trunkrs.

Behoefte
Uit onderzoek van bureau Ipsos blijkt dat 87 procent van de Belgische consumenten graag gebruikt maakt van Nederlandse webshops. De organisatie zegt dat het same day delivery concept aansluit bij de behoefte van de Belgische e-commercemarkt. Jan Wijn, ceo Trunkrs: “Bij Trunkrs zetten wij altijd de consument centraal. Alles draait om een optimale bezorgervaring. Wij zien dat deze combinatie van snel bezorgen met maximale regie voor de ontvanger niet alleen succesvol is in Nederland, maar ook naadloos aansluit bij de behoefte van de Belgische consument. Daarom breiden wij onze dienstverlening graag uit naar België. Zo creëren we, samen met Nederlandse webshops in voor hen relevante gebieden, een snelle en betrouwbare bezorgervaring.”

Bron: Levensmiddelenkrant