Vomar Muiderbos Hoofddorp geopend

HOOFDDORP – De nieuwste Vomar Voordeelmarkt in Muiderbos Hoofddorp is zondag 25 oktober geopend. Dit is de achtste Deen-winkel die opent als Vomar-winkel, de komende weken staan er nog vijftien verbouwingen en openingen op de planning.

De opening van de winkel werd feestelijk gevierd met een gratis appeltaart voor alle klanten en een Vomar-tas met opdruk van Hoofddorp. Daarnaast kunnen klanten de komende weken gebruikmaken van openingsaanbiedingen en kans maken op een boodschappenpakket zodra ze zich aanmelden voor de Klant-is-Koning kaart.

Drie garanties
Bij de nieuwe winkel staan de drie garanties van Vomar centraal: de laagste prijs voor de beste kwaliteit en de snelste service. De formule heeft een aantal geliefde producten van Deen in eigen assortiment opgenomen, onder andere Pingüinos Wijn, de verse pitabroodjes en patatas fritas zijn nu exclusief bij Vomar te koop. Maar ook de beroemde knoflooksaus, verse fijngesneden boerenkool, ambachtelijke West-Friese achterham, Volendammer leverworst, verse vlaaien, en Qualino noten zijn in de winkel te vinden. Het winkelteam dat bij Deen werkte, is overgenomen door Vomar.

Bron: Levensmiddelenkrant