Vomar opent eerste voormalige Deen-winkel

ZUID-SCHARWOUDE – Vomar heeft vandaag aan de Voorburggracht in Zuid-Scharwoude de eerste winkel geopend die voorheen onder de formule van Deen viel. De komende weken worden in korte tijd de andere 22 overgenomen filialen na een verbouwing door Vomar heropend.

Vomar meldde eerder al dat naast hun eigen drie garanties ‘de laagste prijs voor de beste kwaliteit en de snelste service’, voor de bezoekers in de nieuwe winkel een groot aantal markante en geliefde producten van Deen beschikbaar blijven. “De Pingüinos Wijn, de lekkerste verse pitabroodjes en patatas fritas zijn nu exclusief bij Vomar te koop. Maar ook de beroemde knoflooksaus, steenoven pizza’s, verse fijngesneden boerenkool, ambachtelijke West-Friese achterham, Volendammer leverworst, verse vlaaien, slagroomtruffels en Qualino noten zijn bij Vomar te vinden. Daarnaast hebben wij het concept ‘Altijd Handig’ overgenomen, waarin handige non-food artikelen zoals bijvoorbeeld kaasschaven, ballonnen en parkeerschijven worden aangeboden voor maar één euro”, aldus de grootgrutter.

Winkelteam
Overigens komen klanten van Vomar ook de gezichten van Deen weer tegen. De formule heeft net als Albert Heijn en DekaMarkt de winkelteams van de Hoornse supermarktketen overgenomen.

Bron: Levensmiddelenkrant