Formules

Zevende Jumbo City opent in het najaar in Amsterdam

VEGHEL – Jumbo opent in het najaar de deuren van Jumbo City in het winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam. De nieuwe winkel bevindt zich in het oude pand van Marqt. Hier worden de elementen van de reguliere Jumbo winkel, restaurantketen La Place en Jumbo Foodmarkt gecombineerd.

Ruby van Hooijdonk |

Winkeliers kunnen hier reguliere boodschappen doen, maar er is ook een ruim aanbod aan biologische producten en verse maaltijden te vinden. Met het assortiment speelt de supermarktketen in op de verschillende behoeften van de klanten uit het gebied.

Lekker en gezond
Frits van Eerd, ceo van Jumbo Supermarkten, is verheugd op de komst van de nieuwe Jumbo: “Dit is alweer de zevende Jumbo City in Amsterdam. Ik ben er trots op dat we nu op nog meer locaties in de hoofdstad kunnen inspelen op de wensen van de binnenstedelijke klanten om snel en gemakkelijk de dagelijkse boodschappen te doen. We zijn zo steeds meer aanwezig op het moment en de plek waar de klant ons nodig heeft. Zo maken we lekker en gezond eten op een makkelijke manier bereikbaar voor iedereen.”

Bron: Levensmiddelenkrant

 

0t4a7529-1.jpg