MIJNMELK_0623_AE_16.width-2560.jpg

Fabrikanten

Mijn Melk komt met volle yoghurt

MAASSLUIS – Zuivelmerk Mijn Melk heeft het assortiment uitgebreid met volle yoghurt. Bij Mijn Melk worden de producten in mini zuivelfabriekjes op de boerderijen verwerkt. Boerin Yvonne uit Bodegraven produceert daar nu, naast melk, ook volle yoghurt. De yoghurt is landelijk verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Redactie |

Het zuivelmerk heeft nu ook een vierde boerin, Ineke, die op haar eigen erf melk produceert. Boerin Ineke zit in het Limburgse Velden en haar melk gaat worden verkocht in de regio’s Limburg en Brabant. Ook boer Guus levert zijn melk in deze regio’s.

Uniek aan de producten van Mijn Melk is, naast vermelding van de boer, de QR-code op de flessen. Met de code kunnen klanten online zien waar, wanneer en welke koeien de melk hebben geproduceerd. Boerin Ineke zegt hierover “Onze zuivel is lokaal een grote naam en door de komst van de mini-zuivelfabriek en Mijn Melk kunnen nog meer mensen onze producten kopen en proeven. De melk die in de nacht wordt verzameld gaat daar ’s ochtends in de fles en ’s middags naar de supermarkten. Supervers dus, maar ook nog eens 14 dagen houdbaar. Heel bijzonder voor boerderijmelk, dat smaakt een stuk voller en lekkerder."

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: