marie-jose-headshot.jpeg

Fabrikanten

Nieuwe CFO Oatly

MALMÖ – De Zweedse haverdrinkproducent Oatly krijgt per 1 oktober 2023 een nieuwe cfo in de persoon van Marie-Jose David. Ze volgt in de functie Christian Hanke op, die het bedrijf gaat verlaten. Davis krijgt de leiding over de wereldwijde financiële organisatie van Oatly en gaat rechtstreeks rapporteren aan ceo Jean-Christophe Flatin.

Redactie |

Met de komst van Marie-Jose David is het complete leiderschap van het bedrijf vernieuwd. Volgens Flatin is het bedrijf onder de nieuwe leiding klaar voor de volgende groeifase. "We geloven dat haar indrukwekkende wereldwijde en operationele ervaring in het opschalen van snelgroeiende consumentenmerken van wereldklasse Oatly zal helpen bij het uitbreiden naar nieuwe markten, het nastreven van winstgevende groei en het helpen om meer mensen over te schakelen op plantaardige consumptie", zegt de ceo in het persbericht.

Groei
In vorige financiële functies werkt ze bij L’Oreal USA en ’s werelds grootste sieradenmerk Pandora. "Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van het indrukwekkende, door de missie geleide team van Oatly," zegt David. "Oatly is een waardegedreven, iconisch merk dat het wereldwijde voedselsysteem herdefinieert in het belang van onze planeet. Ik kijk ernaar uit om met Jean-Christophe en het hele team samen te werken om Oatly's innovatieve en heerlijk smakende plantaardige productportfolio te benutten om groei op lange termijn en aandeelhouderswaarde te creëren."

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: