plus-retail-banner5.jpg

Ondernemers

Nieuwe generatie voor Plus Eijkemans

UDEN – Het is al even niet meer vanzelfsprekend dat een nieuwe generatie het bedrijf overneemt, maar de Udense Plus-ondernemer Wim Eijkemans heeft dat geluk wel. Zijn dochter Elise en haar man Raymond nemen per 1 januari de supermarkt over.

Lisa van der Linden |

Eijkemans maakt het nieuws bekend op LinkedIn: “Na een aantal prachtige ondernemersstappen ga ik per 1 januari voor de baas werken. Die baas is mijn dochter die na het overnemen van onze Plus supermarkt in Uden-Zuid, ook de supermarkt aan de Botermarkt zal overnemen. Samen met haar man Raymond gaat ze er alles aan doen om ook van de Botermarkt een succes te maken”, aldus Eijkemans. Zijn dochter nam in 2021 de winkel in Uden-Zuid al over, en de derde winkel van de familie in Schijndel werd eerder al verkocht.

Verbouwen wordt uitdaging
De nieuwe ondernemers staan gelijk voor een uitdaging, stelt Eijkemans: “De winkel compleet verbouwen naar de mooie Plus 2.0-formule. Omdat het compleet verbouwen ook nadenken over elke vierkante meter betekent, maken we graag plaats om Elise en Raymond de ruimte te geven deze winkel helemaal in te richten naar hun eigen wensen. Vanzelfsprekend zullen ik en mijn vrouw er alles aan doen om ook vanuit een niet-leidinggevende rol bij te dragen aan het succes van Plus in Uden.”

Dit artikel verscheen eerder in Levensmiddelenkrant. Abonneren? Klik hier.