162809_liv-eco-wordt-odin-medemblik_image-xl_20230615110545.jpg

Formules

Odin Medemblik wordt nummer 35

GELDERMALSEN – Ondernemer Petra Rustenburg draagt haar biologische speciaalzaak Liv Eco na 5 jaar over aan Odin. Per 10 juli zal de winkel dan onderdeel van de coöperatie zijn. De winkel wordt de 35e vestiging van Odin en gaat verder onder de naam Odin Medemblik.

Redactie |

De winkel aan de Nieuwstraat 45 in het Noord-Hollandse Medemblik is door Rustenburg zelf neergezet en opgebouwd. “De winkel is uitgegroeid tot een begrip in West-Friesland en zit nog steeds in een enorme groeifase. Dat is mede te danken aan het geweldige team. Ook de verhuizing naar het grotere pand aan de Nieuwstraat was daarin een belangrijke stap. Het wordt tijd dat het van mijn schouders gaat en dat ik het stokje ga overdragen aan Odin. Ik ben enorm dankbaar dat op deze manier de continuïteit van de winkel gewaarborgd blijft en het voelt als een kroon op mijn werk.”

Zin in

Directeur van Odin Merle Koomans van den Dries is blij het stokje van Rustenburg over te pakken. “Liv Eco is een mooie verzorgde winkel in een leuke straat en in een gezellige en toeristische stad aan het IJsselmeer. We hebben er zin in om samen met het team en de klanten een mooi vervolg te geven aan wat de afgelopen jaren met zoveel liefde en aandacht is opgebouwd.”

De winkel zal vanaf 10 juli, de dag van de overdracht, enkele dagen sluiten om onder meer enkele assortimentsaanpassingen te doen en de naam op de gevel te vervangen, net als het kassasysteem. Het is de bedoeling dat de winkel op 13 juli weer open gaat als Odin Medemblik.

Bron: Levensmiddelenkrant