Formules

Ondernemers

Odin neemt natuurvoedingswinkel Puur! over

GELDERMALSEN – Biologische coöperatie Odin breidt haar netwerk uit met het overnemen van de natuurvoedingswinkel Puur! in Heerde. Op 3 oktober gaat de winkel over en wordt daarmee de 29e die de naam Odin gaat dragen. De bezorging van de boodschappen wordt vanaf dat moment gedaan door de Odin Bezorgdienst.

Gerard van Oosbree |

Eigenaar Bas Mekking heeft de biologische supermarkt in de Gelderse plaats de afgelopen 12,5 jaar met veel plezier gerund. “Ondanks het plezier dat ik nog steeds heb in de winkel, voelde het toch tijd voor een verandering. Ik ben ervan overtuigd dat de mensen van Odin, samen met het huidige team, de winkel met veel passie gaan voortzetten”, zegt Mekking.

Voor Odin-directeur Merle Koomans van den Dries is de overname een mooie ontwikkeling. “We hebben er ontzettend veel zin in om de winkel van Bas voort te zetten en verder uit te bouwen”, aldus de directeur. Odin is een coöperatie waar consumenten lid van kunnen worden. Naast de winkels heeft de biologische foodcoop een imkerij, een boerderij en een eigen bezorgdienst.

Bron: Levensmiddelenkrant

puur-in-heerde-wordt-odin-heerde-2.jpg