Merle Koomans van den Dries, directeur biologische cooperatie Odin (11).jpg Merle Koomans van den Dries, directeur biologische coöperatie Odin Foto: Odin

Formules

Odin opent tweede winkel in Den Haag

DEN HAAG – De hofstad krijgt er een tweede biologische Odin-winkel bij. Voor de winkelketen wordt dat vestiging nummer 37. De winkel komt in de Bankastraat, in het pand waar tot eind vorig jaar natuurvoedingswinkel De Kruidentuin was gevestigd.

Gerard van Oosbree |

De opening staat gepland voor half mei. In de tussentijd wordt het pand grondig opgeknapt en de winkeloppervlakte verdubbeld. “Voordat de winkel open kan moet er nog heel wat gebeuren”, licht Merle Koomans van den Dries, directeur van Odin, toe. “Het is een mooi, maar oud pand dat hier en daar wel wat vernieuwing kan gebruiken. Daarnaast hebben we met de verhuurders afgesproken dat we de winkelruimte groter mogen maken. Superfijn, want dat betekent dat we straks een lekkere ruime winkel hebben met een mooi compleet biologisch en biodynamisch assortiment. De verbouwingswerkzaamheden worden op dit moment gepland. Zodra we de openingsdatum scherp hebben, zullen we deze uiteraard communiceren.”

Begrip
“De Kruidentuin was natuurlijk jarenlang een begrip in de Bankastraat. Toen de winkel moest stoppen, hebben we gekeken of de locatie voor ons interessant zou zijn”, vertelt de Odin-directeur.
“De Archipelbuurt is een hele goede buurt en de winkel wordt een mooie aanvulling op onze andere winkel in de Aert van der Goesstraat. Die is wat aan de kleine kant en de klanten die lid zijn van onze coöperatie vragen al langer of er niet een tweede winkel bij kan komen”, vult collega-directielid Jacqueline de Kool aan.
Net als in alle winkels van Odin kunnen klanten van de winkel in de Bankastraat straks lid worden van Coöperatie Odin. Als lid ben je mede-eigenaar van Coöperatie Odin en kun je gebruikmaken van ledenvoordeel, waarmee je aan de kassa een lagere prijs afrekent voor je biologische en biodynamische boodschappen.

Dit artikel verscheen eerder in Levensmiddelenkrant. Abonneren? Klik hier.