Budget Food.jpg

Formules

Nieuwe Budget Food in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Supermarktketen Budget Food opent vrijdag 9 februari een nieuwe vestiging in het Friese Oosterwolde. Het is de vijftiende in de reeks winkels waar klanten voordelig kunnen winkelen. Ook Hoogezand krijgt binnenkort een Budget Food supermarkt.

Nanja Pol |

De discountwinkel, die tien jaar geleden de eerste zaak in Den Helder opende, zit op het Stipeplein in het pand waar voorheen Big Bazar gevestigd was. De keten zegt dat de producten korter houdbaar zijn en bijvoorbeeld net niet die nieuwe verpakking hebben, maar prima en veilig zijn te consumeren. Ceo Maarten Muller: “We willen graag leuke producten voor de laagste prijs aanbieden en zo tegemoetkomen aan mensen met een kleine portemonnee.” Een andere missie van de keten is om voedselverspilling tegen te gaan. “Wij doen ons uiterste best om een steentje bij te dragen aan”, aldus Muller tegen Levensmiddelenkrant.

Groei
Muller wil groeien, liefst ook in het westen van het land. Hij vertelt: "Zodra er geschikte panden met een acceptabele huur leegkomen, kijken we of we er een nieuwe Budget Food in kunnen krijgen. Zoals in Hoogezand bijvoorbeeld. Deze twee winkels zijn een mooie kans in de groei. En dan zien we wel verder. Ik wil vooral ook graag meer vestigingen in de kop van Noord-Holland, dicht bij ons distributiecentrum in Middenmeer.”

Feestelijke opening
De eerste 500 klanten van de winkel in Oosterwolde krijgen bij de feestelijke opening op vrijdag 9 februari een gratis pak Zoenen. Gedurende de gehele eerste week worden er aanbiedingen en openingsdeals aangeboden om het te vieren.

Bron: Levensmiddelenkrant