Open huis Poiesz.jpg Foto: Poiesz

Formules

Open huis bij Poiesz voor jubileum

SNEEK – In het kader van het 100-jarig jubileum van supermarktketen Poiesz kon iedereen een kijkje nemen op het hoofdkantoor en de distributiecentra. Ruim 3000 gasten namen afgelopen weekend een kijkje achter de schermen bij de supermarkt uit het noorden.

Redactie |

Algemeen directeur Piet Smit verwelkomde hoogstpersoonlijk elke bezoeker. Er was een speciale route uitgezet door de kantoren en de dc’s die in ongeveer anderhalf uur kon worden voltooid. De gasten, bestaande uit collega’s met familie, vrienden en bekenden, maakten op deze manier kennis met de logistiek achter de ondertussen 76 winkels.

Vermaak
De gasten konden meedoen aan een wedstrijdje kratklimmen, konden de vrachtwagens van binnen en buiten bekijken en in het diepvries dc, waar de route eindigde, kon zelf een roombroodje gemaakt worden. Poiesz zorgde voor muziek en een hapje en een drankje. Bij het vertrek kreeg elke gast een goodiebag, die dan wel zelf ‘georderpickt, moest worden.

Piet Smit kijkt tevreden terug: “We kennen allemaal de Poiesz winkels, daar kunnen we dagelijks terecht, echter wilden we de collega’s uit de winkels ook eens de mogelijkheid bieden een kijkje achter de schermen te geven. En voor de collega’s van het hoofdkantoor en de distributiecentra was het een mooie gelegenheid om hun werkplek te laten zien. Geweldig om dit samen met 3.000 gasten te beleven.”

De laatste jubileumactiviteit staat gepland voor vrijdag 19 april, op de dag dat het bedrijf 101 jaar wordt en dat is de afsluiting van de Jubileum Jeugd Sponsoractie.

Bron: Levensmiddelenkrant