drinks-2578446_1920.jpg

Fabrikanten

Introducties

Peachtree lanceert nieuwe kant-en-klare cocktail

SCHIEDAM – Peachtree komt met een nieuwe kant-en-klare cocktail die rechtstreeks naar de supermarkten gaat. De zomerse cocktail is gemaakt op basis van Peachtree perziklikeur en zit in een blikje van 25 cl.

Redactie |

De fabrikant noemt de smaak ‘Peach on the Beach’, een ode aan de klassieker, Seks on the Beach. Het blikje met 4,5 % alcohol op basis van de Peachtree perziklikeur en een inhoud van 250 milliliter bevat de smaken perzik, cranberry en sinaasappel.

Godelief van Erve, global marketing director bij De Kuyper: "We geloven dat Peach on the Beach een grote hit zal worden bij Nederlandse consumenten die houden van het gemak en de kwaliteit van cocktails in een blikje, zeker gezien de enorme populariteit van Sex on the Beach, dat tot de top twee cocktails in Nederland behoort. Vooral jongeren tussen de 18 en 34 zijn dol op dit klassieke drankje."

Hoogwaardige cocktailervaring
Lucien Heusy, managing director De Kuyper Nederland zegt: "We zijn ontzettend enthousiast om de nieuwste innovatie van Peachtree te introduceren op de Nederlandse markt. Peach on the Beach biedt consumenten een handige manier om altijd en overal te genieten van een hoogwaardige cocktailervaring.” Hij vervolgt: "De lancering sluit perfect aan bij de groeiende trends in Nederland, waar de Sex on the Beach cocktail op de tweede plek staat van de meest populaire cocktails in de horeca. Met 70% van de consumenten die aangeven de cocktail opnieuw te willen kopen voor thuis, nadat ze er buiten de deur van hebben genoten, is de vraag naar kant-en-klare cocktails hoger dan ooit."

De Peach on the Beach ligt sinds mei in de schappen van verschillende supermarktketens.

Bron: Levensmiddelenkrant