picnic-Heemskerk-9.jpg

E-commerce

Picnic opent bezorghub in Heemskerk

HEEMSKERK – Websuper Picnic heeft op het bedrijventerrein van Heemskerk een nieuw bezorghub in gebruik genomen. Het nieuwe hub werd feestelijk geopend door de lokale wethouder Aad Schoorl. De locatie heeft een bezorggebied van in totaal 87.000 huishoudens.

Redactie |

Over belangstelling kan de websuper niet klagen. In de regio hebben zich meer dan 15.000 huishoudens aangemeld. De hoeveelheid aanmeldingen is zo groot dat klanten gefaseerd worden toegelaten. Vanuit de nieuwe locatie gaan in eerste instantie negen elektrische bezorgwagentjes de weg op en er werken nu twintig runners, zoals de bezorgers binnen het bedrijf worden genoemd.

“Het grote aantal aanmeldingen in deze regio spreekt boekdelen”, zegt Michiel Muller, medeoprichter van Picnic. ”De mensen in Heemskerk en omstreken zien ook de voordelen van het gratis thuisbezorgd krijgen van de boodschappen, waardoor zij tijd overhouden die ze aan andere dingen kunnen besteden. We gaan de komende tijd ons uiterste best doen om iedereen zo snel mogelijk te kunnen laten profiteren van onze service."

Bron: Levensmiddelenkrant